Hartelijk dank voor uw aandacht.

U staat op het punt om kennis te maken met Turbo Reparatie Amersfoort.

Turbo Reparatie Amersfoort is in 1992 van start gegaan. Ondanks dat wij een jong bedrijf zijn hebben wij meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van turbo-revisie. Wij volgen en passen voortdurend de meest moderne technieken in de turbo industrie toe.

Turbo Reparatie beschikt over een ruime werkplaats waar elke turbo ter revisie binnenkomt. In onze werkplaats werken onze specialisten volgens een vastgelegd revisie-proces. Nadat deze processen zijn doorlopen en de eindcontrole voldoet aan de fabriekseisen zal de turbo pas worden vrijgegeven.

Naast het reviseren van turbo’s beschikken wij over een ruime voorraad nieuwe en gereviseerde turbo’s. Indien de door u gewenste revisieturbo niet voorradig is kunnen wij uw turbo op korte termijn reviseren. Gezien wij werken met een uitstekende planning is onze wachttijd dan ook minimaal.

De afgelopen jaren hebben wij vele klanten naar tevredenheid geadviseerd en voorzien van turbo’s. Tot onze klantenkring behoren dealers, universele garages, importeurs, leasemaatschappijen, transportbedrijven, loonbedrijven, scheepswerven, rally- en raceteams, particulieren en vele andere organisaties binnen Europa.

Wij hopen van harte dat wij u mogen verwelkomen als nieuwe klant van Turbo Reparatie Amersfoort.

 

 

Huidige aanbiedingen!

Nu tot € 50.- korting op Nieuwe Turbo / Ruil Turbo actie geldig tot 01-05-2020

%
TEVREDENHEID
REPARATIES PER JAAR
DIAGNOSES PER JAAR
BOUTEN AANGEDRAAID

NEEM CONTACT OPMEER INFO

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop